Política de devolucions

La interpretació i l’execució de les condicions, així com tots els actes que en siguin conseqüència i en cas de reclamació entre les dues parts, es tractarà a tribunals del Principat d’Andorra.

Aquest escrit regula les condicions d’aquesta web https://refugicomapedrosa.ad així com la compra o l’adquisició de productes i/o serveis

1. Informació general:

A l'efecte d'aquestes condicions s'entén que l'activitat que Refugi del Comapedrosa desenvolupa a través del lloc web són totes les activitats mencionades al seu número de registre del comerç.

A més de llegir les presents condicions, abans d'accedir, navegar o usar aquesta pàgina web, l'usuari ha d'haver llegit l'Avís Legal, les condicions generals d'ús, incloent-hi, la política de galetes i la política de privacitat i de protecció de dades.

En utilitzar aquesta pagina web o en sol·licitar l'adquisició d'un producte i/o servei a través del mateix, l'usuari consent quedar vinculat per aquestes condicions i per tot l'anteriorment esmentat, per la qual cosa si no està d'acord amb tot això, no ha de fer ús d'aquesta pàgina web.

Així mateix, s'informa que aquestes condicions podrien ser modificades. L'usuari és responsable de consultar-les cada vegada que accedeixi, navegui i/o usi la pàgina web, ja que seran aplicables aquelles que es trobin vigents en el moment en què se sol·liciti l'adquisició de productes i/o serveis.

Per a totes les preguntes que l'usuari pugui tenir en relació amb les condicions pot posar-se en contacte amb el titular utilitzant les dades de contacte facilitats més amunt o, si és el cas, utilitzant el formulari de contacte.

2. Diferents mètodes de pagament:

Tant en la demanda de serveis o en l’adquisició de productes, els mitjans de pagament acceptats seran: Targeta de crèdit o dèbit.

3. Reserves:

Els usuaris poden realitzar les seves reserves en la pàgina web pels mitjans i formes establerts. Hauran de seguir el procediment de d'adquisició en línia.

Totes les reserves a través de la pàgina web estan subjectes a disponibilitat i/o al fet que cap circumstància o causa de força major afecti el subministrament dels mateixos i/o a la prestació dels serveis.

Refugi del Comapedrosa informarà de les últimes unitats de producte, però sempre reservant-se el dret de rebutjar qualsevol reserva, cancel·lar o no acceptar una reserva confirmada en cas que aquesta estigui fora d’estoc o qualsevol altra situació extraordinària que n’impedeixi la venda.

Les fotografies i les descripcions del sistema online de reserva són orientatius i no comprometen de cap manera el venedor.

Refugi del Comapedrosa es reserva el dret de retirar de la pàgina web qualsevol disponibilitat de dates en qualsevol moment.

Així mateix, l'usuari haurà d'emplenar la informació que en cada pas se li sol·licita.

L'Usuari reconeix estar al corrent, en el moment de la reserva, d'unes certes condicions particulars del servei en qüestió i que es mostren al costat de la presentació indicant, a mode enunciatiu, però no exhaustiu, i atenent cada cas: nom, preu, persones en la reserva, dates, mode en què es duran a terme i/o cost de les prestacions; i reconeix que la realització de la reserva o adquisició materialitza l'acceptació plena i completa de les condicions particulars de venda aplicables a cada cas.

Al finalitzar la demanda de servei, l'usuari rebrà un correu electrònic confirmant que Refugi del Comapedrosa ha rebut la seva reserva.

Un vegada el procediment de reserva ha conclòs, l’usuari rebrà una confirmació de la reserva i/o pagament d'aquesta al correu indicat.

Refugi del Comapedrosa no reemborsarà cap import, llevat que hi haguí un problema amb la reserva, com esmentat anteriorment.

4. Preus:

Els preus indicats en la web són els finals, en Euros (€).

Els preus poden canviar en qualsevol moment, però els possibles canvis no afectaran les comandes als que l'usuari ja hagi rebut una confirmació de comanda.

Refugi del Comapedrosa utilitza tots els mitjans per a garantir la confidencialitat i la seguretat de les dades de pagament transmesos per l'usuari durant les transaccions a través de la pàgina web. Com a tal, la pàgina web utilitza un sistema de pagament segur SSL (Secure Socket Layer).

Les targetes de crèdit estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l'entitat bancària emissora d'aquestes, si aquesta entitat no autoritzés el pagament, Salut Integrativa Miriam Torra no serà responsable de cap retard o falta de lliurament i no podrà formalitzar cap contracte amb l'usuari.

5. Polítiques de devolucions i anul·lacions:

Hi ha un servei postvenda per resoldre els problemes relacionats amb les reserves. L’usuari pot contactar escrivint a l’adreça de correu electrònic info@refugicomapedrosa.com

Cistella
La teva cistella està buida
Cercador

# Entra un mínim d'1 caràcter per cercar # Prem la tecla ENTER per cercar o ESC per tancar

Favorits
Encara no has afegit cap producte favorit.